Mattie en Wietze

Mattie en Wietze zijn vandaag voor het eerst in vijf jaar herenigd speciaal voor de landelijke actiedag. De twee die jaren geleden met knallende ruzie uit elkaar gingen op Qmusic maken twee uur lang samen radio voor Giro 555.


Pin Op Music Heals The Soul D B

De Gouden RadioRing 2021 is dit jaar voor Mattie Marieke de ochtendshow van Qmusic.

. Alsof het je ex is Mattie Wietze samen op Radio 555. De twee djs zouden in 2017 samen overstappen. Die arme man ik heb met hem te doen 4041 Fans Like.

1-12-2014-met Mattie en Wietze. Valk tekende echter zonder De Jager in te lichten een nieuw contract bij Qmusic. Hang die bal in de boom.

Het duo zet hun egos opzij voor Giro555. Een gebeurtenis die niet veel mensen voor mogelijk hadden gehouden is vandaag toch werkelijkheid geworden. Mattie Valk en Wietze de Jager zijn vanochtend op Radio 555 herenigd als radioduo.

De prijs werd donderdagavond tijdens het Radiogala van het Jaar in de Vorstin in Hilversum uitgereikt door Tineke de Nooij. Wietze en Klaas waren de afgelopen jaren al samen te horen in het programma Weekend Wietze. We gaan geen liedje draaien grapten.

De beroemde Mattie Wietze-radioruzie in een notendop. Met de nieuwe ochtendshow gaat 538 een volgende fase in zegt radiodirecteur Coco Hermans. Emotionele Jaimie Vaes reageert op mishandeling Lil Kleine.

Mattie en Wietze zijn vandaag voor het eerst in vijf jaar herenigd speciaal voor de landelijke actiedag. De djs zijn die dag van 08. Annemieke Schollaardt NPO Radio 2 en Barry.

Het zet alles in perspectief vertelt Mattie donderdagmorgen bij Qmusic. Bert Haandrikman NPO Radio 5 en Jorien Renkema NPO 3FM 1200 1400 uur. We gaan geen liedje draaien grapten.

Bronnen noten enof referenties Programmas van Qmusic Nederland. Mattie en Wietze eindelijk herenigd. Om stil te staan bij dit bijzondere moment deelt Mattie een bijzondere foto uit de oude doos op social.

94 in de Single Top 100. Maandag 7 maart slaan 10 landelijke commerciële en publieke radiostations de handen ineen om geld in te zamelen voor de slachtoffers in Oekraïne. Is DIT het bewijs dat het wél goed zit tussen MAFS-Arjan en Maurice.

En dat zorgt voor verrassende duos want Mattie Valk en Wietze de. Mattie Valk en Wietze de Jager die jarenlang een radioduo vormden op Qmusic komen maandag voor de landelijke actie Radio555 voor Oekraïne weer eenmalig bij elkaar. Bram Krikke over Frank Dane.

Talpa Network onderzoekt eigen bedrijfscultuur. Valk en De Jager zouden samen overstappen naar Sky Radio waar ze hetzelfde programma zouden voortzetten. Gerard Ekdom Radio 10 en Sander Lantinga Radio 538 0800 1000 uur.

Zoveel achterstand met Qmusic is er niet 538 gaat Koningsdag weer vieren met liveshow in Breda. Na heftige ruzie. 0600 0800 uur.

De twee begonnen de. Op het laatste moment besloot Mattie tóch bij Qmusic te blijven naar verluidt in ruil voor zes ton en een Tesla. Mattie Valk 37 en Wietze de Jager 33 zitten vandaag voor het eerst in vijf jaar weer samen achter de radiomicrofoon.

Onder de naam Radio 555 brengen zij een gezamenlijke programmering verzorgd door de presentatoren van de deelnemende stations. Mattie en Wietze zijn van 0800 tot 1000 uur te horen. Mattie Valk Qmusic en Wietze de Jager Radio 538 1000 1200 uur.

Maandag zijn de twee eenmalig bij elkaar voor de landelijke actie van Radio555 voor Oekraïne. De heren zouden in 2017 samen overstappen van Qmusic naar Talpa Radio om daar dé gezichten van Sky Radio te worden. Mattie Valk en Wietze de Jager verzorgen volgende week maandag samen een ochtendshow op Radio555 de actie die commerciële en publieke radiostations voeren om geld op te halen voor de inwoners.

Wietze vergeleek de hereniging met het zien van een ex. Met Mattie en Wietze Nr. Ze zijn herenigd voor de landelijke actiedag van Giro 555.

Mattie trapte de uitzending vanochtend meteen af met een verwijzing naar hun ruzie. A State of Trance Jacked Mattie Marieke Het Foute Uur Nederlandse Top 40 World Wide Club 20. Best of Q Goeiemorgenshow iTunes Top 30 Je dag is goed MartijnAir.

Mattie Valk 37 en Wietze de Jager 33 samen op de radio. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Mattie Valk 37 en Wietze de Jager 33 zijn binnenkort weer even samen te horen op de radio.

Begin mei 2017 werd bekend dat Mattie en Wietze een conflict met elkaar hebben. De twee vormden jarenlang een radio-duo op Qmusic en zijn maandag voor de landelijke actie. Mattie en Wietze herenigd op Radio 555.

Mattie Valk en Wietze de Jager zitten voor het eerst in vijf jaar weer samen achter de radiomicrofoon. In april 2012 werd Mattie Wietze het doordeweekse ochtendprogramma van Qmusic. Mattie en Wietze zijn vandaag voor het eerst in vijf jaar herenigd speciaal voor de landelijke actiedag.

De twee vormden jarenlang een radio-duo op Qmusic en zijn maandag voor de landelijke actie Radio555 voor Oekraïne weer eenmalig bij elkaar. Wietze was woest en zijn boze brief lekte uit via De Telegraaf. Mattie Valk en Wietze de Jager gaan maandag samen radio maken om geld in te zamelen voor Giro 555.

Radio-djs Mattie en Wietze hebben vanochtend voor het eerst in vijf jaar samen een radioprogramma gepresenteerd. De djs - jarenlang nauw samenwerkende collegas bij Qmusic -. We gaan geen liedje draaien grapten.

In 2017 stopte de ochtendshow van Mattie Valk en Wietze de Jager op QMusic nadat de djs ruzie kregen over een overstap naar Sky. Het was voor de derde keer dat Mattie Marieke genomineerd waren voor de RadioRing maar voor het eerst dat ze de prijs ook daadwerkelijk. Ergens voel je liefde en vertrouwen maar aan de.


Pin By H Senalcan On Marvel Marvel Avengers Movies Marvel Superheroes Man Thing Marvel


Maria Tailor Our People Mattie X Wietze Vrouwelijk Vrouw Blouse


Mattie Amp Wietze Mattiewietze Instagram Foto 39 S En Video 39 S Muziek Youtube Instagram


Pin By Missy On Bon Jovi Bon Jovi Crush Bon Jovi Jon Bon Jovi


Bassie De Q Musical Mattie Wietze Q Music Cabaretiers


Pin Op Favorite Music Video


My Favourite Radio Dj S From Q Music 3 Mattie Wietze


Mattie Valk Old Time Radio Radio Handsome


Pin Op Jantje Smit Jan Smit Dutch Singer

You have just read the article entitled Mattie en Wietze. You can also bookmark this page with the URL : https://avanzaazrulists.blogspot.com/2022/03/mattie-en-wietze.html

0 Response to "Mattie en Wietze"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel